Pvp Serverlar Pvp Server Tanitim Server Tanitimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burasi Sadece Myko Serverlerin Mekanı!!

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Reklam

KOSTARS ACILDI Herkesi bekleriz ko panel var sabit ip

YazarMesaj
Admin
Admin

KOSTARS ACILDI Herkesi bekleriz ko panel var sabit ip Empty
MesajKonu: KOSTARS ACILDI Herkesi bekleriz ko panel var sabit ip   KOSTARS ACILDI Herkesi bekleriz ko panel var sabit ip EmptyPtsi Tem. 27, 2009 1:30 am

KO StarS Hos geldiniz
Serverimiz Tamamiyle Yeniden Tasarlanmis ve Tüm buglardan Arindirilmistir. Saldiriya
karsi kesin cozumler alinmistir. Yeni DB miz ile super pvp Serveri olmaya Adayiz En kral
Pvp cileri Bekleriz. Özellikler Olarak: 74/1 Baslangic . 80 olmak 6 worm KOSTARS ACILDI Herkesi bekleriz ko panel var sabit ip Smile Her IRkin 1705
Itemleri Marodonda Cikar.. Walkry Armorler Eklidir.. Cz ve Tum haritalar Hatasiz ßi
sekilde Tüm Clientlere Uygun hale Getirildi.. Tüm Saldirilara Karsi Server Fixlendi.. Tüm
oyundaki BuqLar Fixlendi... Karakterler Düzenlendi.. Forgetten Calisyior.. Kopanel
Yenilendi ip= ko-stars.com
patch 1300 anti cheat vardır server uzun ömürlüdür beyler herkese tavsiye ederim
Lag 0 bende userim beyler gelmenizi tavsiye ederim süper bi serverdır.
https://pvpserverler.forumtwilight.com

KOSTARS ACILDI Herkesi bekleriz ko panel var sabit ip
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Asi KO acildi 2 3 saat oldu koş
» Mage NetWoRK V.1299 [HileLer Fix] Pan£L + Sabit İp 100 online 0 Laq +600 Online
» <<<FireKO>>> |Osmanx Anti Cheat|01.07.09 Tarihinde Açıldı
» KoMast3r Myko Db İle Verilen PaneL
» RampeTiKo Şimdi ACILDI IP: 174.139.244.132