Admin Admin
| Konu: By_BURH4N %100 MaGe Db İlk DataBaSem Ptsi Tem. 27, 2009 9:49 am | |
| DataBaSe Özellikleri,
Dataßase ÖzeLLikLeri; * ÖnceLikLe 74 LwL oLarak Başlangıç, * 80 LwL oLmak İçin 6 Worm, * Full İtem Olarak Başlangıç, * IlIIl Nicklik İLLeqaL Nickler Fix, * Guard TowerLar Sorunsuz ÇaLışmaktadır, * Usko PeLerinLer EkLidir, * Oto Kayıt'tır, * Oto Master'dır, * 50 KareLi & 50 Karesiz oLamak Üzere 100 Adet Simge EkLidir, * MageLer ve RogueLer En İyi Job'tur.[Nowa 2,5 K Civarı, Staff 1,5 K Damage Vurur.] * Castle Siege War Sorunsuzdur,(1. cLan'ın Bayrağı Delos'a AsıLır.) * Potlar Sınırsızdır, * Stat SıfırLama Sorunsuzdur,[34 Stat Point verir Ama ReLoq'Da Düzelir] * Armor & Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır, * Magelerin 75 Skilleri Çalışmaktadır,(Defans verir.) * Oyun İçi KraLLık SeçimLeri Vardır,(King Prize Fixlidir.) * KraL Para DağıtaßiLir & Üstten Yazı Geçer,Bu DB Kessinlikle Mage Dbdir.Nowa 2,5 K Civarı & 72 Staff'ı 1,5 K Damage Vurmaktadır.Ek Özellikler :*Seri R Skill'ini Dbden Sildim, *Bloody[Priest Buqlu Skill] Dbden Sildim, *Asas'Larda İŞ Yapsın Diye Attacklarını Artırdım, *Db'Den Rop'u Sildim,Reset'De Uygulanıcak Kod:
Kod: exec imbacodermyst ----------------------------------------------------------------------- exec rank_knights ----------------------------------------------------------------------- exec KNIGHTS_RATING_UPDATE ----------------------------------------------------------------------- exec RANK_KNIGHTS ----------------------------------------------------------------------- EXEC USER_KNIGHTS_RATING_UPDATE ----------------------------------------------------------------------- EXEC UPDATE_PERSONAL_RANK ----------------------------------------------------------------------- truncate table currentuser
İLk 5 Clanın GradeSi G0,Diğerlerinin G1 Olması İçin:Uygulanıcak Kod:Kod: exec rank_knights update knights set points = '999999',ranking = '0' update knights set points = '999999',ranking = '1' where idname = (Select strname from KNIGHTS_RATING where nrank = 1) update knights set points = '999999',ranking = '1' where idname = (Select strname from KNIGHTS_RATING where nrank = 2) update knights set points = '999999',ranking = '1' where idname = (Select strname from KNIGHTS_RATING where nrank = 3) update knights set points = '999999',ranking = '1' where idname = (Select strname from KNIGHTS_RATING where nrank = 4) update knights set points = '999999',ranking = '1' where idname = (Select strname from KNIGHTS_RATING where nrank = 5)
Npc'Lerin Npsini 0'Lamak İçin Kod:
Kod: update K_NPC set İloyalty= '0'
By_BURH4N MaGe Dbv2[Link Yenilendi] | |
|