Pvp Serverlar Pvp Server Tanitim Server Tanitimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burasi Sadece Myko Serverlerin Mekanı!!

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Reklam

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ]

YazarMesaj
Admin
Admin

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] Empty
MesajKonu: Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ]   Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] EmptyPtsi Tem. 27, 2009 10:38 am

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] Giri1co5

...::: Client Özellikleri :::...

• Görev Yapmadan 70 Skilli Açık
  • 80 Skilleri Sorunsuz
  • Ultime , Felankor Gibi Bosslar da Sorun Yoktur
  • Arena Maradon Gibi Değil , Normal Arena Gibi Görünür
  • Birfrost İtemleri Eklidir , Aktiftir
  • Fire Drake Skin Aktiftir
  • Master'siz Shell Giyilebilir
  • Rebirt Pach Aktiftir
  • Oyundan Çıktığınızda " Web Sayfası " Açılmaz
  • Tüm Skiller ve Efektleri Sorunsuzdur
  • 70 Görev İtemleri Eklidir
  • Herşeyi Hazır Bi Client Size Tek Kalan İndirip Oynamak Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] Smile

...::: Oyun Bilgileri :::...

Sürüm : 1299
Boyut : 240 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

...::: Sistem Gereksinimleri :::...

İşlemci: Celeron 300
Bellek: 128 MB
Boş Alan: 800 MB
Grafik İşlemci: 16 MB
Yazılım: DirectX 8.1

...::: Download (RapidShare) :::...

Kod:

...::: Download (Uploaded.to) :::...

en iyi 1299 client www.ko-cuce.com.7z ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

...::: Tek Tek Tüm Parçalar ( eğer full clienti indirdiyseniz bunları indirmenize GEREK YOK !!! ) :::...

Chr : RapidShare: Easy Filehosting
ChrSelect : RapidShare: Easy Filehosting
Data : RapidShare: Easy Filehosting
Dtex : RapidShare: Easy Filehosting
Fx : RapidShare: Easy Filehosting
HackShield : RapidShare: Easy Filehosting
İntro : RapidShare: Easy Filehosting
İtem : RapidShare: Easy Filehosting
Misc : RapidShare: Easy Filehosting
Object : Uplanıyor
Snd : RapidShare: Easy Filehosting
Symbol_us : RapidShare: Easy Filehosting
UI : RapidShare: Easy Filehosting
UI_us : RapidShare: Easy Filehosting
Zones : Uplanıyor
Hackshield , exe , server.ini vs : RapidShare: Easy Filehosting

Tüm Dosyaların Şifresi : ko-cuce

...::: Clientten SS'ler ( Localdeki Serverimden Çektim ):::...

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] 200852718537yz5.th

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] 200852718540jr7.th

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] 200852718547ao6.th

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] 200852718749bq7.th

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] 2008527181253sv3.th

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] 200852718143nf4.th

...::: Açıklamalar :::...

Client ve Tüm Parçalar " 7-zip " Programı İle Upload Edildiği İçin %80 Oranında Sıkıştırma İşlemi Yapılmıştır . Neden Boyutları Bu Kadar Küçük ? Bir Hata mı Var Acaba Diye Düşünmeyin Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] Smile

Programı Bu Adresten İndirebilirsiniz ( Programı İndirmek İçin Tıklayın )

Kullanım İçin Aşağıdaki Resme Tıklamanız Yeterli

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ] Downnloadxt6.th

İndiriceğiniz Dosya Sadece Clienttir . Yani Bir Araçtır . Oyuna Başlamak İçin . Oynamak İstediğiniz Serverin Üyesi Olmalısınız . Ardından Client İçerisindeki " server.ini " Dosyasındaki " ip0 = " Yazısının Karşısına Oynamak İstedğiniz Serverin İP Numarasını Yazarsanız Bağlanabilirsiniz .

Arkadaşlar Ben Sizin İçin Bütün Gün Uğraştım .Sizde 10 Saniyenizi Ayırıp Yorumlarınızı Eksik Etmesseniz Minnettar Kalırım

" Benim Clientim Var , Pach Lazım " Derseniz ( TIKLAYIN )

Teşekkürler the c0smic
https://pvpserverler.forumtwilight.com

Knight Online v1299 Client [Tüm Pachler Dahil , RS - UT Linkleri , Tek Tek ]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ***Fancy Knight Online Network***
» JustiCe Empire | +8 Chitin +10 Eziq TaKıLar | v1299 | Açılış : 27.07.2009 Pazartesi
» Mage NetWoRK V.1299 [HileLer Fix] Pan£L + Sabit İp 100 online 0 Laq +600 Online
» Pvp Knight Empire" ||Gerçek MYKO||**||Orta derece PK|| 2 server ile devam ediyoruz.
» CAGKO ONLİNE!!!