Admin Admin
| Konu: Lwl Up Editör(lwl Atlama Exp Ayarlama) V.b 6.0 Anlatım Ptsi Tem. 27, 2009 9:33 pm | |
| Açıklama: Arkadaşlar Kızmızı Renkle Gösterdiğim Yerler Genellikle Değişmez.
Projenize Ado Ekleyınız.( Ctrl+ T Orada Ado Yazıyor Onu Ekleyın ama Form a Eklemeyın Form a Eklenecekler ;Text1 local baglantı db adı yazılıyorText2 -3-4-5 Uzak Baglantı İçin sırayla ıp,dbadı, ıd,passwordList1 Lwl LArı Görmek İçinText 6 Exp Mıktarını Yazmak İçinCommand 3 Local Baglantı nın Baglan ButonuCommand 4 uzak baglantının baglan butonuCommand 5 Kaydetmek İçin Buton------------------------------------------Dim conn As New ADODB.ConnectionDim rst As New ADODB.RecordsetPrivate Function BASLA()On Error Resume NextList1.Clear 'Burada Proje Bağlayınca List1 in İçinde Yazan Yazı Silinecekrst.Open "Select level FROM level_up", conn, 1, 3 ' level up Sql de Baglanacagınız Tablenın Atıdır. level ise Level_Up Tablesı Icerısınde Buluna Bir SütundurDo Until rst.EOFList1.AddItem rst!Level ' Burada level sutunundakılerın List1 de gözukmesı İçinrst.MoveNextLooprst.CloseLocal Bağlantı İçim Alıntı: End Function Private Sub Command3_Click() On Error GoTo hata2 With conn .CursorLocation = adUseClient .ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog='" & Text1.Text & "'" .Open End With MsgBox ("Tebrikler Başarıyla Bağlandınız."), vbInformation, "Bilgi"
| BASLAExit Subhata2:MsgBox "Baglanti saglanilamadı. Lütfen Tekrar Deneyiniz...!", vbCritical, "Hata"End SubUzak Bağlantı İçinAlıntı: Private Sub Command4_Click() Text2.Text = Text2 + ",1433" On Error GoTo hata With conn .CursorLocation = adUseClient .ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB;Data Source='" & Text2 & "';Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog='" & Text3 & "';User ID='" & Text4 & "';Password='" & Text5 & "';" .Open End With Frame1.Visible = False BASLA Exit Sub hata: MsgBox "Bağlantı sağlanılamadı. Lütfen Tekrar Deneyiniz...!", vbCritical End
End Sub | Private Sub Command5_Click()conn.Execute ("update LEVEL_UP set exp = '" & Text6 & "' where level = '" & List1.Text & "'") ' Burada levelup tablesınde list1 de sectıgımız yerın karsısına text 6 a yazdıgımız exp mıktarını kaydedecek.End SubPrivate Sub List1_Click()rst.Open "SELECT exp FROM LEVEL_UP WHERE level = '" & List1.Text & "'", conn, 1, 3 ' Buradayı Karıstırıyorum unuttum ama Yukarıdakılere Göre DeğiştirisınızDo Until rst.EOFText6 = rst!Exp 'lıst 1 de lwl secınde o lwl da kaç exp İstiyorsa text 1 de gozükecekrst.MoveNextLooprst.CloseEnd SubBiraz Karısık Oldu Kusura Bakmayın | |
|