kboz403
| Konu: Monster KO | 83-1 | Yeni açıldı Dragon Bosta | Saocs Korumalı | Uzun Ömürlü | Perş. Kas. 05, 2009 1:05 pm | |
| [SIZE="4"][color:8b80="Pink"]YENİ BİR ÇAĞIN KAPISINI AÇTIK,GİRİP BAKMAZMISINIZ ?[/SIZE] [SIZE="3"]İP:212.95.46.102 PANEL : [URL="212.95.46.102"]#MONSTER KO OFFİCAL WEB SİTE~[/URL]
[/SIZE]ARkadaşlar öncellikle Haberiniz oLsun her hafta sağ taraflar Sıfırlanıyor O önce başladı bu sonra başladı yok... Ne kadar np kasarsanız ona göre sembol çıkar KONUYU GÜNCEL TUTARSANIZ SEVİNİRİM...
BAZILARI GİBİ BOŞ BOŞ ÖZELLİK SAYIPTA SAYFA DOLDURMUYORUM ÖNEMLİ OLANLARI YAZIYORUM [SIZE="3"][color:8b80="Purple"]
~Oto Üyelik~
- ~Char Açıldığı Gibi Üzerinde İtemli [Shelli +8 İtem (Krowaz İtemleri Dahil) +3 Takı] 83 Level Statlar Verili Skiller ve Master Açık Doğuyor.SS'lerde Görüceksiniz~
- ~Stat Bug Yoktur.Relogta Statlarınız Düzeliyor.~
- ~Tüm Skiller Sorunsuz Çalışmaktadır.[83 Skilleri Dahil].Fakat 2 Tane Skili Databaseden Sildim.Birinci Skill Rogue Master 23 Eskrima Skili.Bu Skili Silmemin Sebebi Kapat Hatası Verdirmesidir.İkinci Skill Warrior Attack 82 Skili.Bu Skili Silmemin Sebebi Effektinde Sorun Olmasidir.~
- ~Savaşlar %100 Sorunsuzdur.[SS'lerde Görüceksiniz]~
- ~Upgrade +8 ve +3'e Kadar %100'dür.İtem +9,+10 takı +4,+5 %0'dır.
- ~Guard Towerlar Kesinlikle Sorunsuzdur.~
- ~Np Symboller Sorunsuzdur.[50 Kareli 50 Karesiz Olmak Üzere 100 Adet Simge Vardır]~
- ~Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz.~
- ~Potlar SINIRSIZDIR!Char Açıldığı Gibi 9999 HP ve MP Pot Üstündedir. ~
- ~Armor ve Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır Sundriesten ÇekiLebilir.~
- ~Admin'lerin NP leri Relogta 1 Oluyor.~
- ~Not:Riote'den 35 NP,Atross'dan 70 Np Gelmektedir.~
- ~Anti-Defance İtemleri Ekli Değildir.[DD 25 vs.]~
- ~600/600 NP Başlangıç.[NP Bitince NP Alma NPC'si 1 NP Verir !]~
- ~User Sayısına Bağlı Yeni Özellikler De Eklenecektir nedir Bu özellikler
*Usko Maradon *Andream *Ronark Base *Tüm Savaşlar (Gemi Savaşı,Kar Topu Savaşı) *Usko Skin *Yetmedimi ? *Np Bağışlama *Usko Pelerin *Clan Devretme *BDW *Ve Hatırlamadığım Bir Sürü Özellik Daha HepSi Size BağLı Bunlar Da user sayısına bağlı ekLenecektir...
- ~2.100.000.000 Para Başlangıç~
[/SIZE] [SIZE="3"][color:8b80="Black"] BU DB'DE SAHİP OLMAMA YARDIMCI OLAN VE TASARLAYAN EMİN'e Ve Mehmet Arkadaşlarımza TEŞŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
[SIZE="3"] VE EMİNİM BAZI ARKADAŞLAR SERVER İ ELİNDEN GELDİĞİNCE SABOTE EDECEKTİR...LÜTFEN OYUNA GİRİN BAKIN GÖZÜNÜZLE GÖRÜN LAFLARA İNANMAYIN TEŞEKKÜRLER....[/SIZE] [SIZE="4"]BY kboz403[/SIZE]
[/SIZE] - Kod:
-
[Server] Count=1 IP0=212.95.46.102 [Version] Files=1299 | |
|